Lieve mensen

Om te beginnen heb ik een paar nieuwigheden …

Nummer 1…we zitten in een nieuwe zaal …maar dat weten jullie al

Nummer 2…Iedereen die naar ons stuk komt zien krijgt een cava of appelsiensap aangeboden van ons team

Nummer 3..We hebben nu ook 3 dagen voor en na de voorstelling of tijdens de pauze een croque-je op een bordje ..onze broodjes zijn natuurlijk ook nog steeds verkrijgbaar

Nummer 4..Zondag is er nog steeds onze lekkere taart met koffie …

We zijn al weer goed vertrokken met onze repetitie’s maar soms weet ik echt niet wat ik zie ….Wat is daar aan de hand ….Is het een moordpoging ? Ik weet het ook niet maar het ziet er gevaarlijk uit …nee nee wat ze aan het doen is.. tja wie weet dat …Ik niet… dat staat vast …maar het is super plezant daar mag je zeker van zijn …”HOKUS POKUS”

Tot dan …groetjesssss het Op Goed Geluk Team

Pin It on Pinterest